Auto exterieur reinigen

Uw auto exterieur reinigen en uw auto weer volledig laten stralen? Bij het auto exterieur reinigen van Car Clean GO Eindhoven wordt uw auto weer als nieuw. Car Clean GO geeft de lak van uw auto weer een heldere zichtbare glans en kleurdiepte. Hierbij werken wij met de allerbeste producten op de markt. De lak is met de car cleaning producten die wij gebruiken weer goed beschermd tegen vuil, uv-straling, chemicaliën en zout.

De behandeling van het exterieur van uw auto begint met een grondige wasbeurt met een hoge druk en een lage druk. Car Clean GO werkt hiervoor met de Kärcher K7; het topmodel uit de Kärcher hogedrukreinigers. Wij hebben juist voor deze hogedrukreiniger gekozen vanwege zijn roterende kop. De auto wordt hiermee van alle vuil en vetten ontdaan. Ook wordt de lak hiermee gereed gemaakt voor de verdere behandeling.

 • Eerst wordt uw auto uitgebreid gewassen
 • Daarna worden de velgen van de auto buitengewoon gepoetst
 • Ook wordt de motorruimte schoongemaakt
 • Bovendien worden de ramen schoongemaakt
 • Aansluitend wordt de auto gewaxt of er wordt een keramische coating aangebracht. Dit garandeert langdurige bescherming
 • Het resultaat is dat de lak er als nieuw zal uitzien
Auto exterieur reinigen
Auto exterieur reinigen

Het exterieur van een auto komt uiteraard bloot te staan aan vele verschillende weersomstandigheden. Van sneeuw en ijs en het nietsontziende zout van de strooiwagens, tot felle zon met mogelijk schadelijke uv-straling. 

Na een auto exterieur reiniging van Car Clean GO ziet uw auto er weer representatief nieuw uit. Neem direct contact op met Car Clean GO en maak snel een afspraak. U kunt hierna met uw auto weer ‘voor de dag komen’.

Welke stappen adviseert Car Clean GO als u zelf uw auto gaat wassen:

 1. Zorg ervoor dat de auto op een schaduwrijke plek staat en dat de lak is afgekoeld voordat je begint met reinigen.
 2. Gebruik een mild reinigingsmiddel en een microvezel washand om het exterieur van de auto te wassen. Begin bovenaan en werk je naar beneden toe om te voorkomen dat vuil op het nog niet gewassen deel van de auto terechtkomt.
 3. Gebruik een hogedrukspuit om vuil en losse stof van het exterieur te verwijderen. Zorg ervoor dat je de hogedrukspuit niet te dicht bij de lak houdt om beschadiging te voorkomen.
 4. Spoel het exterieur grondig af met water om alle resten van reinigingsmiddel en vuil te verwijderen.
 5. Laat het exterieur van de auto drogen of droog het af met een zachte, pluisvrije doek.
 6. Gebruik een detailer of wax om de lak te beschermen en om de glans te behouden.

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om het exterieur van een auto regelmatig te reinigen om de lak in goede staat te houden en om te voorkomen dat vuil en stof beschadigingen veroorzaken.