Auto interieur reinigen

Het interieur van uw auto laten reinigen? Auto interieur reinigen? Wilt u uw auto laten wassen van buiten en binnen? Car Cleaning Interieur? Bij Car Clean GO begrijpen wij dat u geen zin, geen tijd of niet het juiste apparaat heeft om uw auto interieur goed te reinigen. Geen nood, neem contact op met Car Clean GO en binnen no-time heb je een schone en frisse auto. Wij werken met de beste car cleaning products. En het mooiste is – Wij komen aan huis! 

Uw auto interieur wordt professioneel gereinigd door Car Clean Go. Al vele auto’s hebben wij aan de binnenkant schoongemaakt.

Zo worden auto’s regelmatig ingeleverd bij Car Clean GO

De autoschoonmakers van Car Clean GO zorgen ervoor dat uw auto interieur weer fris wordt. Zij ontdoen uw interieur van hondenhaar, sigarettenas, koffievlekken, braak, schimmel, kinderkoekjes, rooklucht… Wij zijn wel wat gewend en zien van alles voorbij komen. Door onze jarenlange car detailing ervaring weten precies welke behandeling wij voor je kunnen uitvoeren. Wij adviseren jou eerlijk of we mooie resultaten kunnen behalen.

Auto Interieur reinigen
Auto Interieur reinigen

Na een Interieurreiniging van Car Clean Go ziet uw auto er weer showroom klaar uit.

Hondenhaar verwijderen
Uw autointerieur VOOR en NA – besteed deze klus uit aan Car Clean GO

Wat doet Car Clean GO Wanneer wij uw auto ontvangen voor een interieurreiniging in Eindhoven? Allereerst worden de vloer en matten gereinigd. Daarna maken wij het dashboard, de zijpanelen en de ruiten schoon. Vervolgens reinigen we de bekleding van de stoelen en bank. Natuurlijk worden alle vlekken verwijderd. Wij maken gebruik van speciale schoonmaakmiddelen, die uw auto gegarandeerd desinfecteren en fris laten ruiken.

De behandeling van de autobekleding begint met het verwijderen van al het stof. Een shamporel- of foambehandeling vind plaats afhankelijk van de diepte van de vlekken. Dit zorgt ervoor dat de stoelen, banken, deuren en hemel weer fris ogen en ook de matten er weer keurig schoon bij liggen.

Auto Interieur Schoonmaken

Als u zelf uw auto interieur wil reinigen, dan adviseert Car Clean GO het volgende:

  1. Maak het interieur leeg en verwijder alle rondslingerende voorwerpen, zoals afval, papieren en speelgoed.
  2. Vacumeer het interieur om stof en vuil te verwijderen. Focus hierbij op plaatsen waar veel vuil zich ophoopt, zoals onder de zittingen en in de luchtroosters.
  3. Maak het dashboard, de deurpanelen en andere harde oppervlaktes schoon met een mild reinigingsmiddel en een microvezel doek. Gebruik een aparte doek voor het dashboard en de deurpanelen om krassen te voorkomen.
  4. Maak de bekleding van de zittingen en andere stoffen oppervlaktes schoon met een speciaal reinigingsmiddel voor stoffen bekleding. Gebruik hiervoor een verstuiver en een zachte borstel of doek om het reinigingsmiddel in te masseren. Laat het reinigingsmiddel enige tijd inwerken en verwijder vervolgens het vuil met een vochtige doek.
  5. Laat het interieur goed drogen voordat je de auto weer gebruikt. Gebruik indien nodig een ventilator of airconditioning om het droogproces te versnellen.

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om het interieur van een auto regelmatig te reinigen om de luchtkwaliteit te verbeteren en om de waarde van de auto te behouden.