Car Clean GO Platinum

Het car detailing pakket voor de auto liefhebber. Hier gaan wij verder waar autopoetsers stoppen. Naast de handelingen van ons Brons, Zilver en Goud pakket voegen wij hier het polijsten toe. En het aanbrengen van de duurzame lakbescherming. Dit in de vorm van een keramische coating.

In ons Platinum pakket behandelen wij elke auto met passie en oog voor detail. Wij luisteren naar uw wensen en leveren uw auto af met het hoogst haalbare resultaat. De focus van Car Clean GO ligt op de autolak zo mooi mogelijk maken én houden!

Lichte krassen en doffe lakken verdwijnen als sneeuw voor de zon door het polijsten. Uw auto zal weer gaan glimmen en bij een eventuele verkoop voor een wauw-effect zorgen. Eerst voeren wij de handelingen uit het Brons, Zilver en Goud pakket. Hierna behandelen wij uw auto met onze Milwaukee polijstmachine. Hierna brengen wij de de speciale Car Clean GO Keramische coating aan. U zult merken dat uw auto zijn oorspronkelijke kleur en glans veel langer behoudt.

  • Teer verwijderen
  • Auto polijsten met Milwaukee polijstmachine
  • Kunststof delen behandelen
  • Auto waxen met keramische coating
  • Banden laten glimmen met bandenzwart
lakbescherming
Car Clean GO Platinum; het autoreinigingspakket voor de autoliefhebber.

Met ons Platinum polijst pakket heeft uw auto een lakbeschermende coating. Voor een normale auto rekenen wij erop dat wij tot zes uur werk hebben om het Car Clean GO Platinum pakket uit te voeren. Informeer naar de prijzen voor grotere auto’s (stationcars, SUV’s, bedrijfswagens, campers, bussen, boten).

Car Clean GO Platinum; het autoreinigingspakket voor de autoliefhebber.

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor de meest complete autoreiningsbeurt.