Lakbescherming

Lakbescherming is een ietwat misleidend woord. Wanneer een autowasstraat het hierover heeft dan bedoelen ze vaak dat ze preventieve maatregelen hebben genomen om uw lak niet te beschadigen. Wij weten immers allemaal dat u in een wasstraat het risico loopt op krassen. Dit komt omdat er vaak stof en zand tussen de borstels zit of wanneer de borstels te hard zijn. Als een autowasstraat lakbescherming aanbiedt dat is dat vaak geen duurzame oplossing . Wel is dit natuurlijk goed betaalbaar.

Wanneer wij bij Car Clean GO spreken over lakbescherming dan hebben wij het over het aanbrengen van een duurzame coating. Deze coating biedt een bescherming tegen UV invloed en maakt de autolak sterk water- en vuilafstotend. De Car Clean GO coating zorgt ervoor dat insecten en vuil als sneeuw voor de zon, iedere keer als uw auto gewassen wordt. Om deze coating aan te brengen heeft Car Clean GO speciale apparatuur in huis. Wij hebben ervoor gekozen om te werken met de polishing apparatuur van Milwaukee; de Rolls-Royce onder de polijst machines.

Lakbescherming met de Milwaukee polijst machine van Car Clean GO

Het verbluffende resultaat van een lakbeschermingsbehandeling door Car Clean GO. Mooi om te zien hoe regendruppels blijven staan op uw autolak.
lakbescherming
lakbescherming door aangebrachte keramische coating

Neem nu contact op met Car Clean GO en maak een afspraak om een keramische coating op uw auto aan te brengen.

Welke tips geeft Car Clean GO u om uw autolak te beschermen:

Er zijn verschillende manieren om de autolak te beschermen tegen weersinvloeden, zoals:

  1. Was de auto regelmatig met een mild reinigingsmiddel en een zachte washand om vuil en stof te verwijderen. Dit helpt om krassen en beschadigingen te voorkomen.
  2. Gebruik een wax of sealant om de lak te beschermen tegen vuil en vocht. Deze producten vormen een beschermende laag over de lak en helpen om krassen te voorkomen en de glans te behouden.
  3. Parkeer de auto op een schaduwrijke plek als het langdurig buiten staat. Dit voorkomt dat de lak wordt blootgesteld aan direct zonlicht en extreme temperaturen, wat kan leiden tot verkleuring en beschadiging.
  4. Gebruik een carport of garage om de auto te beschermen tegen weersinvloeden als het niet gebruikt wordt. Dit is vooral belangrijk in gebieden met extreme weersomstandigheden, zoals sneeuw.