Uitdeuken zonder spuiten

Naast Car Polishing nu ook: uitdeuken zonder spuiten

Car Clean GO is gespecialiseerd is Car Polishing. Toch zagen wij dat veel klanten kleine deukjes in hun auto hadden die ook na een grondige polijst beurt zichtbaar blijven. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met een specialist in Uitdeuken zonder Spuiten. Het uitdeuken zonder spuiten (restylen) is een speciale techniek om deukjes uit uw auto te halen zonder de hoge kosten van het demonteren en spuiten van carrosseriedelen. Hierbij moet u denken aan kleinere deuken (ter grootte van een 2 euro muntstuk) zoals parkeerdeukjes, deuken door een openslaand portier, hagelschade en transportschade. Maar ook bij grotere deuken boeken we vaak goede resultaten. Een voorwaarde is dat de deuk niet misvormd of doorgerekt is. Ook mag de lak niet beschadigd zijn.

Met een speciale lamp analyseert de specialist van Car Clean GO de deuk

Hoe werkt het

Onze specialist heeft een speciale lamp met reflecterend licht. Hiermee wordt de deuk geanalyseerd. Vervolgens wrijft, duwt en masseert hij de deuk met speciale tools uit de carrosserie. Een combinatie van puur vakmanschap en gebruik van eersteklas gereedschap.

Voordelen:

  • Perfecte kwaliteit. De schade wordt voor de volle 100 % hersteld. Er ontstaat geen lakschade.
  • Uitdeuken zonder spuiten is zonder meer voordeliger. U vermijdt dure demontage- en spuitkosten.
  • Snelle reparaties. Een bescheiden deuk kan in 1 tot 2 uur volledig hersteld worden. We repareren terwijl u wacht of een boodschapje doet.
  • De oorspronkelijke lakkleur blijft behouden. Geen kleurverschillen dus. Het is niet nodig om de carrosseriedelen over te spuiten.
  • Uitdeuken zonder spuiten is een bijzonder milieuvriendelijke techniek.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden deze graag!