Velgen reinigen

Velgen hebben veel te lijden en zijn dan ook altijd vervuild door zand en teer van de weg. Velgen zijn vaak ernstig vervuilt door hun grootste vijand: remaanslag. Deze aanslag is niet te verwijderen met reguliere autoshampoo. Wij werken met PH-neutrale velgenreiniger om het oppervlak zo goed mogelijk te beschermen. 

Met schone, katoenen doeken en velgenwax maken wij bij Car Clean GO elke velg weer als nieuw. 

Velgen reinigen door Car Clean GO
Velgen reinigen door Car Clean GO

Car Clean GO biedt een velgprotectie behandeling aan. Dat betekent dat wij nar het reinigen, de velgen behandelen met een professionele wax. Hierdoor zal vuil, zand, teer en olie zich niet meer hechten aan de velg. U kunt uw velgen daarna gemakkelijker afspoelen waarna ze weer schoon zijn. Deze wax behandeling zorgt ervoor dat uw velgen langer meegaan.

Velgen Reinigen Car Clean GO

Allereerst worden uw velgen behandeld met milieu vriendelijke velgenreiniger
Car Clean GO – Best

Hierna worden uw velgen handmatig gewassen door een car clean professional.
Car Clean GO – Best

Velgen poetsen Car Clean GO

Als u zelf uw autovelgen wil reinigen dan adviseert Car Clean GO:

  1. Maak de velgen leeg en verwijder alle rondslingerende voorwerpen, zoals afval en losse stof.
  2. Vacumeer de velgen om stof en vuil te verwijderen. Gebruik hierbij een zachte borstel om het stof te verwijderen zonder de velgen te beschadigen.
  3. Maak de velgen schoon met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek. Werk van boven naar beneden om te voorkomen dat vuil op het nog niet gereinigde deel van de velg terechtkomt.
  4. Gebruik een speciale velgenreiniger voor hardnekkig vuil en vervuiling. Dit product kan worden aangebracht met een verstuiver of een zachte borstel en moet enkele minuten inwerken voordat het wordt afgespoeld met water.
  5. Spoel de velgen grondig af met water om alle resten van reinigingsmiddel en vuil te verwijderen.
  6. Laat de velgen drogen voordat je de auto weer gebruikt. Gebruik indien nodig een ventilator of airconditioning om het droogproces te versnell

Toch liever door Car Clean GO uw velgen laten reinigen? Dat kan: